W związku z organizacją w dniu 20 sierpnia 2017 r.
imprezą pod nazwą:
„Dożynki Gminne 2017”
Gminny Ośrodek Kultury w Górnie
zaprasza zainteresowane osoby do
składania ofert na kompleksową obsługę stoiska gastronomicznego.
- Wykonawca wybrany na podstawie najkorzystniejszej oferty zobowiązany będzie do zapewnienia obsługi gastronomicznej imprezy pod nazwą Dożynki Gminne 2017 w Górnie w terminie 20 sierpnia 2017 r. na terenie boiska sportowego GKS Górno w godzinach 11.00. – 22.00.
- W ramach obsługi gastronomicznej oferent zobowiązuje się zorganizować
a) co najmniej jedno stoisko gastronomiczne o zróżnicowanym asortymencie m.in.:
– potrawy z grilla (kiełbaski, szaszłyki, steki itp.),
– hot-dogi, hamburgery, zapiekanki,
– napoje bezalkoholowe (woda gaz./niegaz., soki wieloowocowe, inne napoje) w plastikowych butelkach oraz puszkach,
– napoje alkoholowe do 4,5% piwo w kubkach plastikowych o poj. nie mniejszej niż 0,4l.,
b) ilość miejsc siedzących dla min 40 osób (stoły z ławami), w tym przynamniej połowa z zadaszeniem w postaci parasoli bądź namiotu o odpowiedniej powierzchni.
3. Ceny sprzedawanych podczas imprezy produktów ustala Wykonawca biorąc pod uwagę charakter imprezy.
4. Wykonawca zobowiązany będzie do rozstawienia stoisk zgodnie z wytycznymi organizatora.
5. Wykonawca zobowiązany będzie do obsługi punktów gastronomicznych w trakcie trwania imprezy oraz do bieżącego utrzymania czystości w granicach swojego obszaru, a także do zapewnienia odpowiedniej ilości pojemników na odpady przy stoiskach wydawania posiłków.
6. Wykonawca zobowiązuje się do wydawania posiłków w naczyniach jednorazowych.
7. Wykonawca zobowiązany do posiadania sprawnych instalacji i urządzeń elektrycznych.
8. Wykonawca rozliczy transakcję z Zamawiającym w PLN w terminie do 22.08.2017 r.
I.Warunki udziału Wykonawców w postępowaniu.
O obsługę gastronomiczną imprezy mogą się ubiegać Wykonawcy, którzy:
1. Złożą ofertę zgodną z zakresem zamówienia oraz terminem jej złożenia
2. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności, oraz wiedzę i doświadczenie w tego typu usługach, dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.
3. Oferują najwyższą opłatę za wynajem powierzchni pod stoisko gastronomiczne
3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia
4. Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.
II.Opis sposobu i kryteria oceniania ofert.
- Cena jaką oferuje wykonawca – 100% III.Termin i miejsce składanie ofert.
- Oferty należy przesłać drogą pocztową w zamkniętych kopertach lub mailem na adres gok@gorno.pl z dopiskiem – Dożynki Gminne 2017 – obsługa gastronomiczna
- Termin składania ofert upływa 28.04.2017 r.
- Zamawiający dokona wyboru najkorzystniejszej oferty, w dniu 8 maja 2017 r.
- O wynikach postępowania Oferenci zostaną powiadomieni telefonicznie
- Jeżeli żadna z ofert nie będzie spełniała oczekiwań Zamawiającego, zastrzega on sobie możliwość zamknięcia konkursu bez wybrania oferty i zawarcia umowy z dowolnie wybranym przez siebie podmiotem
Organizator: Gminny Ośrodek Kultury w Górnie, Górno 79a, 26-008 Górno.
W przypadku ofert nadesłanych drogą pocztową liczy się data wpływu.